Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Fogd a kezem!" by Iben Dissing Sandahl & Sarah Zobel # eBook PDF Kindle ePub Free

Fogd a kezem!

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Fogd a kezem!
  • Author : Iben Dissing Sandahl & Sarah Zobel
  • Release Date : January 30, 2020
  • Genre: Family & Relationships,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1790 KB

Description

A gyereknevelés nem a gyerekek „megjavításáról", hanem a velük és az önmagunkkal való jó kapcsolatról szól. A gyerekeknél egyre gyakrabban és egyre korábban jelentkeznek a stressz okozta, sokszor megmagyarázhatatlannak tűnÅ‘ testi tünetek. Ezeket nem könnyű felismerni, különösen, ha a szülÅ‘k maguk is rohannak, feszültek és a saját problémáikkal küzdenek.
SzülÅ‘ként viszonylag keveset tekintünk magunkba, hiszen a gyerekeink vannak a figyelmünk középpontjában, és az Å‘ megértésükhöz szeretnénk eszközöket kapni. De a gyereknevelés valójában leginkább a „szülÅ‘nevelésrÅ‘l" szól.
A nagy sikerű Gyereknevelés dán módra című könyv szerzÅ‘je, Iben Dissing Sandahl azt hangsúlyozza, hogy a gyerekeket érÅ‘ stressz ellen a leghatásosabb védelmet a gondoskodó, valódi elfogadáson alapuló, mély szülÅ‘-gyerek kapcsolat jelenti. Ennek megteremtéséhez és saját magunk „szülÅ‘i neveléséhez" ad tanácsokat szerzÅ‘társával együtt – kioktatás nélkül, Å‘szinte történetekkel saját (tökéletlen) életükbÅ‘l anyaként és gyakorló pszichológusként.

A kötet utószavában Deliága Éva gyermekpszichológus a gyermekkori stressz, szorongás és a testi tünetek kapcsolatára világít rá.

Iben Dissing Sandahl író, pszichoterapeuta, tanár és előadó. Több mint húsz éve dolgozik terapeutaként gyerekekkel és gyerekes családokkal. A Gyereknevelés dán módra és a Játék dán módra című nemzetközi bestsellerek szerzője. Két gyereke van.


Books Free Download "Fogd a kezem!" PDF ePub Kindle