Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Emma Elektroni" by Tuomo Rinne * Book PDF Kindle ePub Free

Emma Elektroni

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Emma Elektroni
  • Author : Tuomo Rinne
  • Release Date : January 22, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 3244 KB

Description

Emma Elektronin seikkailut tarjoavat jÀnnittÀvÀn tavan lapsille ja nuorille tutustua maailmankaikkeuden ÀÀrettömÀn kauniisiin ja jÀnnittÀviin ilmiöihin tarinoiden kautta. Jokainen tarina ja luku johdattaa lukijansa ja kuulijansa uuteen seikkailuun, mikÀ liittyy jollain tavoin arkipÀivÀisiin ilmiöihin. Tarinoissa liikutaan sujuvasti ja ymmÀrrettÀvÀsti pikkuriikkisen Nanomaailman ja maailmankaikkeuden kokonaisuuden vÀlillÀ. Jokaisen luvun lopuksi on lyhyt Tiesitkö ettÀ-osio, missÀ tarinassa nÀhdystÀ ilmiöstÀ tai tapahtumasta voi oppia lisÀÀ.



Kirjan tarinoita tÀydentÀÀ verkkosivusto www.emmaelektroni.fi, missÀ Tiesitkö ettÀ-osiota elÀvöitetÀÀn lisÀmateriaalilla, kuten kuvilla ja videoilla. Iso osa lisÀmateriaalina esitettÀvÀstÀ aineistosta on vapaasti netissÀ saatavilla ja kaikki lÀhteet pyritÀÀn selkeÀsti nÀyttÀmÀÀn. LisÀmateriaalin tarkoitus on paitsi tukea tarinaa myös ohjata lukijoita luonnontieteellisen ja teknisen aineiston pariin. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija herÀisi huomaamaan miten kaunis ja ihmeellinen luonto, planeetta ja maailmankaikkeus meillÀ on.

Tarinan ensimmĂ€iset luvut ovat vapaasti kuunneltavissa Emma Elektronin Youtube-kanavalla. Kanavalta löydĂ€t myös tarinoihin sĂ€vellettyĂ€ musiikkia. ÄlĂ€ myöskÀÀn unohda Emma Elektronin Facebook-sivustoa.

60% vuoden 2021 loppuun mennessÀ kertyneistÀ kirjan tuotoista lahjoitetaan lastensuojeluun, perustutkimukseen ja ympÀristönsuojeluun. Katso lisÀÀ osoitteesta www.emmaelektroni.fi.


Download Books "Emma Elektroni" PDF ePub Kindle